Nusaybin Gazi Ortaokulu

Vizyon: Dünyaya bilimin ışığında bakabilen , Atatürk İlke ve İnkılaplârına sahip çıkan ,ülke ve dünya sorunlarına duyarlı, teknolojiyi geliştiren , dünya barışına katkı sağlayan, geleceğin liderlerini ve bilim adamlarını yetiştiren bir kurum olarak eğitim öğretim faaliyetlerini çağın ötesine taşımaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili becerili ve özgüvenli olmalarını ; Milli manevi değerlerine bağlı,kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını , Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini , Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra , işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Isınma: Kalorifer-Kömür
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: 15 servis aracı hizmetimizdedir.
Sportif Etkinlikler: Futbol (Mardin İl Birinciliği) Atletizm (Mardin İl İkincilik ve Üçüncülük) Basketbol
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://nusaybingaziortaokulu.meb.k12.tr

Adres - NUSAYBİN GAZİ ORTAOKULU ÇATALÖZÜ MAH. 2616 SK. BLOK NO 90 NUSAYBİN / MARDİN

Yerleşim Yeri - ÇATALÖZÜ MAH. 2616 SK. BLOK NO: 90 NUSAYBİN/MARDİN

Ulaşım Şehir içi arabalar okul önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Midyat yolu üzerinde olup, İlçe merkezine 4 km uzaklıktadır. Mardin merkeze 50 km uzaklıktadır.